Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se deplasează cu jucătoarele sub 21 de ani la Vâlcea


”Vom merge la Vâlcea doar cu jucătoarele sub 21 de ani, pentru a le da posibilitatea să joace şi pentru a cosuma minutele obligatorii impuse de FRH, pentru tot anul”, ne-a spus Gheorghe Tadici


Trei partide mai are de susţinut HC Zalău în acest an, iar pentru echipa zălăuană sunt mult mai importante jocurile cu Dunărea Brăila şi CSM Slatina.

Şi în meciul de la Vâlcea, sălăjencele vor intra pe teren cu gândul să facă un joc bun, însă şansele unui rezultat pozitiv sunt reduse, mai ales că antrenorul Gheorghe Tadici va lăsa acasă o parte dintre jucătoarele care au evoluat mai mult.

”Vom merge la Vâlcea doar cu jucătoarele sub 21 de ani, pentru a le da posibilitatea să joace şi pentru a cosuma minutele obligatorii impuse de FRH, pentru tot anul. Aşa voi proceda şi la CSM Bucureşti. Sunt două meciuri unde pot să te foloseşti de aceste reguli impuse. Vom face deplasarea cu 12 jucătoare, iar Nica, Abed, Kelemen, probabil şi Severin, cele care au jucat mai mult, vor rămâne acasă. Trebuie să joace şi domnişoarele care au mai stat. Trebuie să le dăm minute şi lor fiindcă nu poţi să duci un campionat cap-coadă doar cu 10 – 11 jucătoare. Trebuie să joace şi celelalte fiindcă sunt şi ele legitimate, au exact aceleaşi drepturi şi ca atare ca să crească trebuie să intre şi în meciurile oficiale. Când joacă în partide oficiale, cu public şi cu presiune este cu totul altceva”, a precizat Tadici.

Încă cel puţin 3 puncte îşi propune HC Zalău în ultimele trei partide din acest an pentru a fi în grafic.

”Pe noi ne interesează ultimele două meciuri din acest an, acasă cu Dunărea Brăila şi în deplasare la CSM Slatina, unde vom forţa un rezultat bun. Dacă terminăm anul cu 15 puncte, vom fi în grafic, iar dacă reuşim mai multe, atunci este un bonus”, a mai spus antrenorul Zalăului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL