Connect with us

Feminin

Heniu Prundu Bârgăului vrea să revină pe podium în Liga 1 Feminin


Gruparea bistriţeană evoluează la finalul săptămânii în compania celor de la Universitatea Galaţi şi în cazul unei victorii, Heniu va reveni pe podium


Au trecut deja şase etape din Liga 1 Feminin, iar situaţia din clasament este destul de strânsă. Lider este “U” Olimpia Cluj, cu 16 puncte, urmată de Fortuna Becicherecu Mic cu 15 puncte şi Universitatea Galaţi cu 13 puncte.

La un singur punct în spatele echipei gălăţene se află Heniu Prundu Bârgăului, însă bistriţencele vor să revină pe podium. În etapa a VII-a ce se va disputa la finalul acestei săptămâni, Heniu şi Universitatea Galaţi se vor înfrunta pe terenul echipei din judeţul Bistriţa-Năsăud, iar în cazul unei victorii, gazdele pot reveni pe podium.

Piroş Security Arad poate profita de o eventuală remiză între cele două. Aflată pe locul 5, la egalitate de puncte cu Heniu Prundu Bârgăului, echipa arădeană speră să câştige la Fortuna Becicherecu Mic, pentru a egala la puncte echipa din Timiş.

La prima vedere, liderul “U” Olimpia Cluj are o misiune facilă pe teren propriu cu CSS Târgovişte, penultima clasată, iar cel mai echilibrat duel al etapei pare să fie între Vasas Femina Odorhei şi Luceafărul Filiaşi, ocupantele locurilor 6 şi 7.

Tot în această etapă, Independenţa Baia Mare întâlneşte Universitatea Alexandria, în timp ce AFC Fair-Play Bucureşti se deplasează la Constanţa pentru duelul cu Selena SN.

Sursa foto: Heniu Prundu Bârgăului


Etapa a VII-a se dispută duminică, de la ora 11.00:

Vasas Femina Odorhei – Luceafărul Filiaşi, sâmbătă

Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Galaţi

Fortuna Becicherecu Mic – Prioş Security Arad

“U” Olimpia Cluj – CSS Târgovişte

Independenţa Baia Mare – Universitatea Alexandria

Selena SN Constanţa – AFC Fair-Play Bucureşti, ora 12.00


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin