Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase: “Am intrat mult mai greu în jocul cu CSM Câmpia Turzii”


Tehnicianul vicecampioanei României spune că în jocul echipei sale mai sunt aspecte de îmbunătăţit, dar speră ca Volei Municipal Zalău să arate mult mai bine în derby-ul de sâmbătă cu Dinamo București


Volei Municipal Zalău are 6 puncte după primele două etape din Divizia A1, însă acest lucru era o normalitate, în condițiile în care gruparea de sub Meseș a jucat în fața a două echipe modeste, CSU Vest Timișoara și CSM Câmpia Turzii.

După ce la meciul de la Timișoara a cedat un set, Volei Municipal Zalău a întâmpinat probleme și în primul joc de acasă cu echipa din Câmpia Turzii. Până la urmă, vicecampioana României a câștigat, dar antrenorul Bogdan Tănase nu a fost pe deplin mulțumit.

“Mai sunt aspecte de îmbunătăţit în jocul nostru. S-a văzut că am intrat mult mai greu în joc, dar din setul doi am început cât de cât să ne facem jocul nostru obişnuit. Într-adevăr, cei de la Câmpia Turzii au venit să joace fără nicio presiune, dar noi nu aveam voie să intrăm în jocul lor. Mă bucur că am obţinut o victorie de 3 puncte, iar acum plecăm cu moral bun la Dinamo”, a delcarat Bogdan Tănase.

După două runde, Volei Municipal Zalău se află pe locul 2, cu 6 puncte, la egalitate cu liderul Arcada Galaţi.

În etapa a III-a, formaţia zălăuană va susţine şi primul derby din acest sezon, urmând să evolueze în deplasare, la Dinamo Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1