Connect with us

Ştiri din Sălaj

Pe ce pun accent PNL Sălaj și PSD Sălaj în campania pentru prezidențiale

Liberalii propun sălăjenilor proiectul de țară al Președintelui Klaus Iohannis, iar social-democrații le propun să voteze cu Viorica Dăncilă, alături de cei care au primit salarii mărite, pentru că este o femeie puternică

Echipele de campanie electorală ale PNL Sălaj și PSD Sălaj își promovează acțiunile pe paginile oficiale de facebok prin postări din care reies propunerile pe care le face fiecare partid pentru a convinge alegătorii să le voteze candidatul.

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj, a anunțat sâmbătă, 19 octombrie, că a pornit în campania electorală pe străzile din Zalău ”într-o zi de toamnă superbă”, cu mesajul ”Vă așteptăm alături de noi! Împreună pentru Klaus Iohannis, împreună pentru #RomâniaNormală! #PNLSălaj #IohannisPreședinte #RomâniaNormală #SălajulLiberal2020”.

Cu o zi înainte, liberalii anunțau că străbat județul Sălaj ”de-a lungul și de-a latul său, pentru a vorbi cu oamenii despre proiectul de țară al Președintelui Klaus Iohannis” și că au fost pe străzile cartierului Dumbrava Nord din Zalău, dar și în satele Sălajului – Agrij, Poiana Blenchii, Moiad, Creaca.
Dorința #PNLSălaj și a sălăjenilor este ca împreună să trecem la dezvoltarea autentică a României normale”, spune PNL Sălaj.
PSD Sălaj, în schimb, invită sălăjenii să o voteze pe Viorica Dăncilă ”împreună cu toți cei care au primit salarii și pensii mărite, scutiri de impozite sau facilitați investiționale!

”După o săptămână de campanie în județ, azi, 19 octombrie, ne-am întâlnit cu drag cu prietenii și oamenii din #Zalău. Am dorit să le povestim despre doamna Viorica Dăncilă, prima femeie care va fi președinte al României. Ce le-am spus? Că este o femeie puternică! De ce? Pentru că înfruntă cu tărie și demnitate atacurile brutale și suburbane ale bărbaților rivali și ale unui președinte lipsit de patriotism și empatie națională!”, spune PSD Sălaj.

Cu o zi în urmă, PSD propunea sălăjenilor să li se alăture să lupte ”pentru a scăpa România de Klaus Iohannis, pe care îl acuză că a încălcat legile și a aruncat țara în haos și instabilitate!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj