Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu Slobozia: “Fetele s-au achitat de sarcini, mai puţin portarii, care de o bună perioadă nu ne mai ajută”


Tehnicianul s-a declarat mulţumit de victoria de sâmbătă şi de jocul prestat de jucătoare, cu excepţia portarilor, care după părerea sa au încasat goluri mult prea uşor


HC Zalău a bifat a patra victorie din acest campionat, reuşind să treacă la pas de nou-promovata HCM Slobozia, în faţa căreia s-a impus cu 30 – 21. Rezultatul final l-a mulţumit pe antrenorul Gheorghe Tadici, mai ales că victoria a survenit la o diferenţă de nouă goluri, care o ajută pe HC Zalău să îşi îmbunătăţească golaverajul.

Tehnicianul s-a declarat mulţumit şi de prestaţia jucătoarelor, mai puţin de randamentul dat de portari, care după părerea sa au încasat goluri mult prea uşor.

“Jocul nu a fost uşor, fiindcă cei de la Slobozia au venit să îşi vândă scump pielea, iar pentru ele o victorie la Zalău ar fi însemnat 6 puncte.Fetele s-au achitat de sarcini, mai puţin poarta, care de o bună perioadă nu ne mai ajută. Sunt mulţumit de joc, iar în ciuda unor faze cât se poate de clare care nu s-au dat, am reuşit să menţinem un ritm ridicat de joc. Am avut o apărare bună exceptândă poarta. Suntem în graficul pe care l-am propus după 8 etape. Este foarte bine că ne-am impus şi la o diferenţă de nouă goluri, pentru că este important şi golaverajul”, a spus Gheorghe Tadici la finalul jocului.

După etapa a opta, HC Zalău se află pe locul 7, cu 12 puncte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL