Connect with us

HANDBAL

Două “zălăuance”, convocate din nou la Naţionala mică


Amalia Coman şi Alexandra Vrabie fac parte din lotul Naţionalei de tineret, care în perioada 21 – 25 octombrie se va pregăti la Cluj-Napoca


La fel ca şi Naţionala de senioare şi lotul României de tineret are săptămâna viitoare un stagiu de pregătire la Cluj-Napoca. Dacă “tricolorele” mari se vor pregăti în oraşul de pe Someş în perioda 20 – 23 octombrie, lotul de tineret are ceva mai multe zile de pregătire, în perioada 21 – 25 octombrie.

De la HC Zalău a fost convocată la naţionala de senioare Dana Abed-Kader, în timp ce la lotul de tineret, de la formaţia sălăjeană vor pleca două handbaliste. Este vorba de Amalia Coman şi Alexandra Vrabie, care luna trecută au fost prezente şi la stagiul de pregătire de la Braşov.

Pentru acţiunea de la Cluj-Napoca, antrenorul Dragoş Dobrescu a convocat 22 de jucătoare de la 12 echipe, Universitatea Cluj fiind echipa cu cele mai multe jucătoare convocate. Naţionala de tineret se pregăteşte pentru Campionatul Mondial din 2020, care se va organiza chiar în România, turneu de la care, “tricolorele” mici speră la o medalie.

În vară, Tineretul a participat la Campionatul European din Ungaria, unde s-a clasat pe locul 5, din lot făcând parte şi extrema de la HC Zalău, Alexandra Vrabie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL