Connect with us

Culturism

FOTO şi VIDEO. Kulcsár Margit, aproape de podium la puternicul concurs de bodybuilding de la Budapesta


După ce recent a cucerit medalia de argint la Campionatul Naţional de culturism şi fitness, ambiţioasa sălăjeancă a urcat pe scenă şi la “Fitparade Seven Procards”


Şimleuanca Kulcsár Margit este un om de afaceri activă, care a început să meargă la sala de forţă acum cinci ani, aşa, pentru întreţinere. Hobby-ul a devenit chiar o activitate intensă, iar timpul ei se împarte între birou şi sala, acolo unde ocupă şi meseria de instructor de fitness. Munca şi sacrificiile au început să aducă rezultate şi să se materializeze în performanţe notabile.

Anul trecut, sălăjeanca de 37 de ani a început să participe cu succes la competiţii, astfel că ea a câştigat faza zonală a Campionatului Naţional de culturism şi fitness, iar apoi a urcat pe podium la faza finală, cucerind medalia de bronz!

Rezultatele au fost mai bune în acest an, în care Kulcsár Margit s-a clasat pe locul secund la concursul internaţional “Tiger Classic” de la Bucureşti. Mai apoi, la Campionatul Naţional de culturism şi fitness, ce a avut loc la începutul lunii la Sibiu, sălăjeanca noastră a devenit vicecampioană naţională la masters, categoria bodyfitness (figure).

Piatra de încercare a fost, însă, participarea la “Fitparade Seven Procards”, puternicul concurs de bodybuilding de la Budapesta. Prezentă ca spectator la prestigiosul concurs din capitala Ungariei, atât în anul 2017, cât şi în anul 2018, Margit a ţinut morţiş să urce pe scenă la ediţia din acest an.

“Visam să ajung cândva şi eu pe scena de la Fitparade şi uite că am reuşit. A fost experienţă extraordinară, în faţa unor concurente foarte pregătite, care participă constant la concursuri precum <Arnold Classic>. M-am simţit cam <mică> între ele, dar sunt mulţumită pentru primul concurs în afara ţării”, a precizat sportiva care actualmente locuieşte şi se pregăteşte în Zalău.

Într-o companie selectă, românca a urcat pe scenă la categoria bodyfitness (+165), alături de două concurente din Ungaria şi două concurente din Ucraina. Până la urmă, sportiva din Sălaj a fost aproape de podium, clasându-se la final pe locul 4.

“A fost o experienţă unică. Eram conştientă că e un concurs poate încă prea mare pentru mine, dar îmi plac provocările, mă motivează să dau mai mult. Cu această participare, eu simt că am urcat o treaptă. Ştiu ce trebuie să mai îmbunăţătesc la mine. Vreau să devin mai bună până în toamna anului viitor şi să mă pot întoarce cu o condiţie fizică îmbunătăţită”.

Kulcsár Margit

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Culturism