Connect with us

Ştiri din Sălaj

Senatorul sălăjean Cristian Lungu a fost externat după operația pe care a amânat-o pentru a vota înlăturarea guvernului Dăncilă

Lungu a făcut senzație săptămâna trecută, când a venit cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură

Senatorul sălăjean PMP, Cristian Lungu, care a fost dus cu ambulanța în Parlament în 10 octombrie pentru a vota moțiunea de cenzură, a fost externat joi, după operație, și spune că va încerca să fie prezent și la votul de validare a noului Guvern, dar încă nu știe cum va ajunge în București.

Cristian Lungu a fost dus la Parlament cu ambulanţa, pentru a putea vota moţiunea de cenzură, iar imediat după vot s-a întors la Cluj Napoca pentru a fi operat. Senatorul a dezvăluit că a fost vorba de un abces perirenal, o complicație gravă și nu foarte comună.

În febra votului moțiunii, când se făceau calcule la limită pentru o majoritate care să înlăture guvernul Dăncilă, a făcut senzație știrea că senatorul sălăjean Cristian Lungu, internat în spital în Cluj, și-a amânat intervenție chirurgicală la care ar fi trebuit să fie supus chiar cu o zi înaintea votului, în 9 octombrie, pentru a putea fi prezent la vot în 10 octombrie. A plecat cu o ambulanță pentru a vota moțiunea, urmând să revină, tot cu ambulanța, pentru a fi operat. A declarat că și-a asumat amânarea operației pentru a fi prezent la votul moțiunii și că a vrut să dovedească astfel că susține moțiunea și nu trădează interesele partidului din care face parte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj