Connect with us

Ştiri din Sălaj

Liderul PNL Sălaj are un loc asigurat la vârful politicii din România


Lucian Bode are misiunea să negocieze sprijin în Parlament pentru Guvernul PNL


Deputatul sălăjean face parte din echipa de elită alături de liderul PNL, Ludovic Orban, şi vicepreşedintele PNL – Raluca Turcan. Nu-i exclus să se confirme şi informaşiile potrivit cărora Lucian Bode va fi propus ministru al Transporturilor

Deputatul sălăjean PNL – Lucian Bode, preşedinte al PNL Sălaj, a primit o misiune grea, de a găsi sprijin în Parlament pentru noul guvern liberal.

Biroul Executiv Național PNL a decis luni, 14 noiembrie, echipa de negociere pentru a obține susținere în Parlament, care este formată din preşedintele PNL – Ludovic Orban, şi din vicepreşedinții Lucian Bode şi Raluca Turcan.

Cei trei au menirea să negocieze cu parlamantarii celorlalte partide pentru a obține sprijin pentru Guvernul PNL condus de Orban.

Faptul că Lucian Bode face parte din această echipă de negociere confirmă că deputatul sălăjean are un loc asigurat la vârful politicii în România, odată cu schimbările rezultate din înlăturarea guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă.

De altfel, imediat după ce moţiunea de cenzură prin care a picat guvernul Dăncilă au apărut informaţii că Lucian Bode este luat în calcul pentru a fi ministru al Transporturilor.

Ar fi al doilea portofoliu pentru liderul PNL Sălaj, pentru că Bode a fost ministru al Economiei în guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

Ludivic Orban se arată foarte optimist că va obține susținere în parlament, spunând că ”şansa ca viitorul Guvern să fie învestit este mai mare decât şansele pe care le-a avut moţiunea de cenzură”.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj