Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Ciortea, noul antrenor de la  CSM Câmpia Turzii: “Venim încrezători la Zalău”


Fost jucător şi la Remat Zalău, Ciortea a preluat banca tehnică a echipei din Câmpia Turzii cu care speră la rezultate cât mai bune. Cât despre partida cu Volei Municipal, voleibalistul spune că echipa sa va încerca să dea o replică cât mai bună vicecampioanei


Şi în acest sezon, CSM Câmpia Turzii are în lot patru sălăjeni, Marius Ciortea, Dan Silvăşan-Paşca, Dan Remeş şi Gabriel Kis. Ciortea – fost jucător la Remat Zalău – a fost numit în această vară şi antrenor principal, luându-i locul unui alt zălăuan, Dan Remeş. Formaţia clujeană mai dispune şi de jucători cu experienţă în Divizia A1, care au jucat pe la echipe sălăjene, este vorba de Mihai Tarţa, fost component al Zalăului şi Ciprian Viţelaru, care a mai jucat şi la Phoenix Şimleu Silvaniei.

În ce priveşte partida de la Zalău, tânărul tehnician a spus: ”Venim încrezători la Zalău şi sperăm să facem un meci bun. Avem o echipă care vreau să crească de la un meci la altul şi ne dorim să facem meciuri bune în acest campionat. Avem jucători noi care s-au integrat foarte bine în echipă şi asta îmi dă încredere că vom face surprize în campionat. Ne aşteaptă un meci greu la Zalău, dar noi încercăm să jucăm cât mai bine şi cu siguranţă vor veni şi punctele”, ne-a declarat Marius Ciortea.

Şi jucătorul şimleuan, Dan Silvăşan-Paşca se aşteaptă la un joc dificil, sub Meseş.

”Pentru noi meciul de la Zalău va fi unul destul de greu. Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de mare calitate, dar ne vom juca şansa. Încercăm să facem un joc cât mai bun, chiar dacă adversarii pleacă cu prima şansă”, a spus Dan Silvăşan-Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1