Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Dacă vom obţine 3 puncte cu Slobozia vom fi în grafic”


Chiar dacă HC Zalău întâlneşte o nou-promovată, tehnicianul nu se aşteaptă la un meci uşor, însă speră ca echipa sa să câştige şi să ajungă la 12 puncte


În cadrul etapei a VIII-a din Liga Naţională, HC Zalău joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu cu AHCM Slobozia.

Formaţia sălăjeană întâlneşte o nou-promovată, însă antrenorul Gheorghe Tadici nu se aşteaptă la un meci uşor, în condiţiile în care gruparea din Ialomiţa a făcut 4 puncte, iar în etapa trecută a fost aproape de un rezultat pozitiv cu Gloria Bistriţa.

După şapte meciuri, HC Zalău este pe locul 8 cu 9 puncte, dar cu o victorie sâmbătă, antrenorul spune că echipa sa va fi în grafic.

“HCM Slobozia a făcut 4 puncte, iar în ultima rundă a pierdut foarte greu cu Gloria Bistriţa. Au câteva jucătoare cu experienţă în Liga Naţională, iar printre altele şi câteva străine. Echipa din Slobozia are o foame mare de puncte şi în niciun caz nu vom avea un meci uşor. Trebuie să ne concentrăm asupra jocului, iar dacă obţinem cele 3 puncte suntem în grafic pe ceea ce ne-am propus, însă nu pot să uit faptul că la Bistriţa am pierdut în ultimele 3 secunde, iar la Craiova în ultimele 25 de secunde”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL