Connect with us

FOTBAL

FOTO. Agronova Dragu a făcut spectacol în partida cu AS Creaca Jac


După o primă repriză echilibrată, la finalul căreia scorul a fost 2 – 2, a urmat o parte secundă dominată autoritar de gazde, care au marcat de şapte ori la rând. Agronova a profitat la maxim de omul în plus, după ce la oaspeţi  a fost eliminat Vasile Olosuţean înainte de pauză


Meci spectaculos între Agronova Dragu şi AS Creaca Jac, ce a contat pentru etapa a VI-a din Seria Est a Ligii a V-a. Câştig de cauză a avut Agronova, care s-a impus la scor în faţa celor de la AS Creaca Jac. Meciul şi-a pierdut echilibrul, după ce la oaspeţi a fost eliminat Vasile Olosutean, chiar înainte de pauză, la scorul de 2-  2.

În partea secundă, pe teren a existat o singură echipă care a marcat de şapte ori la rând şi s-a impus cu 9 – 2. Putem remarca eurogolul lui Daniel Miron care a înscris cu un şut de la aproximativ 30 de metri, dar şi folha seca lui Valentin Lingurar. De cealaltă parte, al doilea gol al lui Răzvan Sabou a fost reuşit dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri.

Cu şapte puncte în şase meciuri, Agronova Dragu se află pe locul 7, iar în etapa următoare va avea de înfruntat liderul ACS Tihău.

Agronova Dragu – AS Creaca Jac 9 – 2 (2 – 2)

Au marcat: Stăicuţa Varga (‘8-pen., 52, 57, 63 şi 87), Samir Ciuciu (‘35 şi 85), Miron Daniel (‘55) şi Valentin Lingurar (‘90+3) respectiv Răzvan Sabou (‘33 şi 40)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL