Connect with us

Ştiri din Sălaj

Două maşini s-au făcut scrum, după ce un garaj a luat foc


Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Aluniş (comuna Benesat)


Un sălăjean şi-a lăsat redresorul conectat la maşina aflată în garaj, în intenţia de a-şi încărca bateria peste noapte.

Din păcate, acest lucru a dus la izbucnirea unui incendiu violent.

“La faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie de la Garda de pompieri Cehu Silvaniei. În ciuda intervenţiei, garajul a suferit avarii, dar şi cele două maşini aflate în interior.

“Miercuri noaptea spre joi, Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la garajul unei gospodării, din localitatea Aluniș. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (aparat lăsat nesupravegheate sub tensiune-redresor)”, a menţionat Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Flăcările au mistuit structura și acoperișul garajului pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp. Mai mult, două autoturisme aflate în interiorul imobilului s-au făcut scrum.

Aceasta nu a fost singura intervenţie a pompierilor militari din ultimele zile. Astfel, tot miercuri seara, pompierii de la Detaşamentul Zalău au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un utilaj agricol (o combină) în apropierea localității Treznea.

Cauza probabilă de incendiu a fost o defecțiune intervenită în timpul exploatării. Au fost deteriorate o serie de componente ale utilajului agricol.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj