Connect with us

Ştiri din Sălaj

Călin Rolnic a luat concursul pentru funcția de adjunct la Poliția Municipiului Zalău


Are 29 de ani și este un tânăr ofițer bine pregătit, calificat și cu experiență


Călin Rolnic, de 29 de ani, a fost admis cu nota 8.91 la concursul pentru funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Zalău, funcție pe care o ocupa prin numire și care a fost scoasă la concurs luna trecută. Rolnic a susținut proba unică – interviu pe subiecte profesionale – în 15 octombrie, fiind singurul candidat înscris.

Rolnic va face echipă cu Pompiliu Sturzu la conducerea Politiei Municipale Zalău.

Călin Rolnic a fost și adjunct împuternicit al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj din 24 mai 2018 până în 2 iunie 2019.

A intrat în istoria Poliției Române ca fiind cel mai tânăr adjunct de inspectorat din România.

Înainte de a ajunge șef în Poliția sălăjeanăCălin Rolnic a fost ofițer specialist la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

mai ocupat pozițiile de șef Birou protecție Internț – D.G.P.I – S.J.P.I. Sălaj, ofițer specialist D.G.P.I. – Serviciul Autoprotecție București și ofițer D.G.P.I – S.J.P.I. Sălaj.

Călin Rolnic are studii postuniversitare “Managementul Administrației Publice” – UBB Cluj, Facultatea de științe Politice Administrative și ale Comunicării, a urmat cursuri la Facultatea de Drept Arad și studii la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București – Ordine și Siguranță Publică între anii 2009-2012.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj