Connect with us

FOTBAL

Antrenor surpriză la vicecampioana Dumbrava Gîlgău!


La o zi după ce Marius Pașca a fost numit antrenor principal la SCM Zalău, gruparea din Gîlgău Almașului a găsit rapid un alt înlocuitor. Soluția este una cât se poate de surprinzătoare, în condițiile în care banca tehnică a fost preluată de….FLORIN MORAR – un reputat profesor de informatică, care în ultima perioadă a fost președintele Comisiei de Observatori din cadrul AJF Sălaj


Vicecampioana Sălajului, Dumbrava Gîlgău a fost părăsită de Marius Pașca, care în cursul zilei de miercuri a fost numit antrenor principal la SCM Zalău.

”Timp de patru ani, Marius Pașca a fost antrenor la Dumbrava, a mai fost o perioadă și la Luceafărul Bălan, adică a muncit mai bine de 5 ani în comuna noastră. Pentru asta îi mulțumim și îi urăm mult succes la SCM Zalău”, ne-a declarat Aurel Pintican.

Rămasă descoperită, Dumbrava Gîlgău a trebuit să găsească rapid un alt înlocuitor și a apelat la un nume surpriză. Soluția găsită este una cât se poate de surprinzătoare, în condițiile în care banca tehnică a fost preluată de Florin Morar, un reputat profesor de informatică, care în ultima perioadă a fost președintele Comisiei de Observatori din cadrul AJF Sălaj.

”Florin Morar va fi noul antrenor de la Dumbrava. A fost o gândire de a mea, de moment. Și Marius Pașca a fost surprins de decizia noastră, însă Florin a făcut performanță în informatică, este unul dintre cei mai buni profesori din Sălaj și sperăm că va face performanță și în fotbal”, a mai spus conducătorul de la Dumbrava.

Cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar în cursul zilei de joi, noul antrenor își va cunoaște pentru prima dată elevii, la antrenamentul ce se va desfășura de la ora 19.00, la lumina reflectoarelor.

Florin Morar – fost jucător în Divizia C la Minerul Sărmășag – va fi ajutat de doi ”secunzi”, este vorba de Flaviu Bărnuțiu și Mircea Breban. Însă va primi sprijin dacă este cazul și de la Marius Pașca, care a  promis că va ajuta cu sfaturi vicecampioana Sălajului și dacă timpul îi va permite va fi prezent la jocurile de acasă ale Dumbravei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL