Connect with us

DIVIZIA A2

Incertitudine la Volei Club Zalău


Cu doar câteva zile înainte de startul campionatului din liga secundă, situaţia de la formaţia zălăuană este în ”ceaţă” şi încă nu se ştie cu ce lot şi cu ce susţinere va demara campionatul  a doua echipă de volei a Zalăului


Patru sezoane la rând a evoluat Volei Club Zalău în Divizia A2, iar în stagiunea trecută a reuşit şi cea mai bună performanţă. După ce la turneul semifinal al Seriei Vest s-a clasat pe locul secund, sălăjenii au participat în premieră la turneul de promovare.

Chiar dacă în vară nu a primit susţinere financiară de la autorităţile judeţene, Volei Club Zalău s-a înscris în campionatul 2019 – 2020, fiind repartizată în Seria Vest, de unde mai fac parte CSM Suceava, Ştiinţa Bacău, CSU Braşov, Pro Volei Arad şi CSS CNE Lapi Dej.

Campionatul urmează să înceap sâmbătă, când Volei Club Zalău urmează să joace acasă cu CSM Suceava, însă deocamdată situaţia de la gruparea zălăuană este în ”ceaţă”. În ultimii ani, între Volei Club Zalău şi CSS Zalău a fost un protocol de colaborare, iar din câte se pare Clubul Sportiv Şcolar ar fi de acord ca această colaborare să continue, doar că până în momentul de faţă nu s-au purtat discuţii cu clubul condus de Dorian Faur. Nouă jucători au jucat în stagiunea trecută cu dublă legitimare de la CSS Zalău, iar în noul sezon ar mai putea evolua cinci jucători. Patru dintre ei au terminat junioratul, între ei aflându-se Flaviu Bălean şi Tudor Lazăr, astfel că aceştia mai pot juca la Volei Club Zalău doar dacă echipa zălăuană îi legitimează.

Încă nu se ştie cu ce lot şi cu ce susţinere va demara campionatul a doua echipă de volei a Zalăului. Cert este că Federaţia Română de Volei a programat jocul din prima etapă cu CSM Suceava, acesta urmând să se dispute sâmbătă la Zalău. Tot în prima etapă din Seria Vest mai sunt programate jocurile dintre: Pro Volei Arda – CSU Braşov şi CSS CNE Lapi Dej  – Ştiinţa Bacău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2