Connect with us

FOTBAL

Foste glorii ale Armăturii Zalău, în tribune la meciul dintre SCM şi Recea  


La partida de sâmbătă, în tribune s-au regăsit Georgică Floricel, Robert Nagy şi Cornel Preda, cei care au îmbrăcat cu succes tricoul Armăturii în anii 80


 În rândul iubitorilor fotbalului zălăuan a fost un dor mare de fotbal, mai ales că Zalăul nu a avut echipă în Liga a III-a în ultimii doi ani. Această pauză s-a intrerupt, iar SCM Zalău reprezintă acum oraşul şi judeţul la acest nivel şi la fiecare meci se bucură de o asistenţă numeroasă.

Şi la partida de sâmbătă cu ACS FC Recea, în tribune au fost peste 400 de spectatori, iar între ei s-au aflat şi foste glorii ale Armăturii Zalău.

Este vorba de Georgică Floricel, Robert Nagy şi Cornel Preda, cei care au îmbrăcat cu succes tricoul Armăturii în anii 80. Cei trei bucureşteni au venit în Sălaj la invitaţia lui Aurel Petrean – fost component al Armăturii – care a împlinit vârsta de 64 de ani, astfel că foştii componenţi ai Armăturii au fost invitaţi la ziua sa de naştere.

Fiind prezenţi în Sălaj, cei trei foşti componenţi ai Armăturii nu au ratat ocazia de a veni şi pe Stadionul Municipal unde au urmărit noua reprezentantă a Zalăului în partida cu ACS FC Recea.

Alături de Georgică Floricel, Robert Nagy şi Cornel Preda, la Stadion a fost prezent şi Romică Predeanu, şi el fost component al Armăturii în anii 80.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL