Connect with us

Culturism

FOTO şi VIDEO. Sranko Zsolt, AUR la una dintre cele mai puternice competiţii din Europa!


Culturistul şimleuan a urcat pe cea mai înaltă treaptă a puternicului concurs internaţional “Fitparade Seven Procards” de la Budapesta, unde pe scenă au urcat mai mulţi multipli campioni mondiali


Considerat ca un adevărat Campionat Mondial, concursul internaţional de bodybuilding “Fitparade Seven Procards” de la Budapesta a strâns la start sute de culturişti de mare valoare de pe tot mapamondul.

Aflat într-o formă de zile mari, şimleuanul Sranko Zsolt s-a mobilizat exemplar şi a plecat să cucerească capitala Ungariei. Aceasta, după ce anul trecut culturistul sălăjean s-a clasat pe locul secund, după campionul Spaniei – Jose Maria Mete Bueriberi.

Şi la ediţia din acest an, Arnold de Şimleu s-a înscris la categoria “Bodybuilding Classic Physique” – 180 cm, acolo unde au participat 11 concurenţi valoroşi din Ungaria (2), Lituania, Italia, Arabia Saudită, Finlanda, Albania, Slovacia, Germania, Austria şi… România.

Deşi a avut o concurenţă acerbă, Sranko Zsolt a câştigat concursul clar, cucerind medalia de aur! Podiumul a fost completat de germanul Urs Kalenski (locul 2) şi ungurul Roland Barath (3).

Visele sale au fost însă şi mai îndrăzneţe, deoarece şimleuanul avea speranţe la câştigarea concursului <overall>, adică întrecerea dintre câştigătorii celor trei categorii (-175, -180 şi plus 180) de la Bodybuilding Classic Physique.

Arbitrii au făcut mai multe comparări între român şi un sportiv din Cehia, iar cel din urmă a fost desemnat câştigătorul trofeului.

Ca urmare, cehul a primit şi cardul PRO, prin care poate deveni bodybuilder profesionist şi care îi dă “undă verde” spre participarea la Mr. Olympia.

Oricum, performanţa lui Sranko Zsolt este una uriaşă, de departe cea mai importantă din cariera sa, şi care îi poate da încredere că într-un viitor nu prea îndepărtat va primi aşteptatul card PRO.

“Sunt foarte fericit că am câştigat. E un pas extraordinar de mare în cariera mea. Un şimleuan, felicitat de toţi campionii prezenţi în Ungaria. Am însă şi o undă de regret, sunt dezamăgit că nu am câştigat <overall>-ul. Nu oricine câştigă un astfel de concurs. Tatăl meu spunea că de câte ori îţi pune piedică cineva, de atâtea ori trebuie să te ridici şi să mergi în faţă. După aceste principii şi trăiesc. Mulţumesc familiei mele pentru susţinere, soţiei care m-a ajutat foarte mult în pregătire şi, nu în ultimul rând, echipei de la In Shape, care a venit din Şimleu Silvaniei să mă susţină la o competiţie de nivel Mondial”.

Sranko Zsolt

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 16 octombrie.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Culturism