Connect with us

Ştiri din Sălaj

Pe bulevard încep modernizările pentru care s-au atras fonduri europene


Reabilitarea carosabilului de pe bulevardul Mihai Viteazul va fi completată de modernizarea trotuarelor pe toată lungimea, de la Gară până în Centru


Ziua de 9 octombrie a fost o zi mare pentru bulevardul Mihai Viteazul. Primăria municipiului Zalău a predat amplasamentul pentru modernizarea cu bani europeni obţinuţi de adiministraţia locală pentru proiectul de amenajare a trotuarelor pe toată lungimea, amenajare de piste de biciclete, înfrumuseţare urbană etc.

O altă veste bună este că Ministerul Dezvoltării va contribui cu 4,3 milioane de lei pentru lucrările de reabilitare a carosabilului. Primăria Zalău a realizat deja reabilitarea de la Gară până la Scala.

Pe tronsonul Scala – Centru se va putea lucra însă numai după ce Compania de Apă îşi va realiza propriul proiect de înlocuire a unei conducte între Scala şi CEC Bank.

Administraţia oraşului speră să se poată apuca de treabă măcar la începutul anului viitor. Mai ales că în paralel cu lucrările la bulevard are în plan continuarea amenajării trotuarelor prin pavare şi dotare cu mobilier urban în zonele cuprinse între clădirea Finanţelor şi Parcul Central şi între Carrefour şi Platoul de marmură.

 

S-a dat startul la reabilitarea străzii Gheorghe Doja

Totodată, Primăria Zalău a dat luni, 7 octombrie, startul la lucrările de reabilitare a străzii Gheorghe Doja, un alt proiect important pentru Zalău.

Strada va fi refăcută din temelii, la fel ca strada Crasnei, incluzînd reţelele subterane şi canalizarea pluvială, dar şi piste pentru biciclete din Centru până la Unicarm.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj