Connect with us

Ştiri din Sălaj

Româncele sunt cele mai frumoase femei din Europa

Asta susțin bărbații din șapte țări europene dezvoltate într-un sondaj realizat de organizația pentru drepturile femeilor din Olanda

Un sondaj realizat de organizația pentru drepturile femeilor din Olanda, la care au participat 21.880 de bărbați din 7 țări, a desemnat femeile din România ca fiind cele mai frumoase din Europa, potrivit datelor preluate de observator.news.

Bărbați din Franta, Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda si Austria au fost puși să aleagă care femei li se par mai frumoase dintr-o listă cu toate statele membre ale Uniunii Europene plus Rusia și Ukraina. În urma voturilor, pe primul loc în topul frumuseții au ieșit femeile din Romania, urmate pe locul 2 de poloneze, iar pe ultima treaptă a podiumului s-au situat femeile din Rusia, la egalitate cu cele din Cehia.

Participanții la sondaj au fost rugați și să numească două calități, dintr-o listă predefinită, pe care le asociază cu femeile din fiecare țară prezentă în sondaj. Cele mai asociate calități cu femeile din România au fost „harnice” și „iubitoare”. Franțuzoaicele au fost asociate cu „prietenoase” și „vorbărețe”, iar rusoaicele cu „calde” și „interesante”.

În declarația de presă de la publicarea rezultatelor, președinta organizației, Anne van Linden, a dat, amuzată, câteva explicații referitoare la acestea.

Nu sunt surprinsă de clasarea est-europencelor în topul preferințelor din rândul bărbaților europeni. Rata divorțurilor din țările vestice a atins cote alarmante și de multe ori mă întreb cum aceste românce sau rusoaice reușesc să fie și aranjate și gospodine și zâmbitoare în același timp. Poate că a sosit timpul ca femeile din Occident săși reanalizeze sistemul de valori și să invțe de la cele din est cum se menține fericită o familie”.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj