Connect with us

MINIFOTBAL

Naţionala de minifotbal a României, medalie de bronz la Mondiale!


“Tricolorii” au obţinut o performanţă notabilă la turneul final, de unde s-au întors cu medalia de bronz, după ce în finala mică au trecut la loviturile de departajare de Ungaria


România a terminat Campionatul Mondial de minifotbal din Australia cu o performanţă notabilă şi a obţinut medalia de bronz. În finala mică, “tricolorii” s-au duelat cu Ungaria reuşind să se impună cu 3 – 1 la loviturile de departajare.

A fost o partidă extrem de echilibrată, iar la finalul timpului regulamentar scorul a fost 0 – 0, deşi la ambele porţii au fost ocazii bune. S-a trecut la executarea loviturilor de la 7 m, unde România a fost echipa mai inspirată şi a marcat toate cele trei lovituri prin Mircea Ungur, Răzvan Plopeanu şi Ionuţ Alecu. De cealaltă parte, Ungaria a ratat prima lovitură, iar medalia de bronz a ajuns în tabăra “tricolorilor”.

Este a doua medalie de bronz obţinută de România la un Campionat Mondial, după cea din 2015, din SUA, însă de data aceasta performanţa este mult mai importantă, în condiţiile în care la turneul final au fost 32 de selecţionate.

Campionatul Mondial din 2019 a fost câştigat de Mexic, naţională care în semifinale a trecut de România, iar în marea finală a câştigat cu un categoric 4 – 0 în faţa Braziliei.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL