Connect with us

FOTBAL

Romică Buia: „După meciul cu SCM Zalău nu avem nicio scuză”


Cei de la ACS Fotbal Comuna Recea au evoluat aproape o repriză întreagă în superioritate numerică pe terenul ultimei clasate, dar cu toate acestea a obţinut doar un rezultat de egalitate, fapt ce l-a nemulţumit pe antrenorul maramureşenilor


SCM Zalău a reuşit sâmbătă să obţină un rezultat de egalitate în compania unei echipe de top din Seria a V-a a Ligii a III-a. Este vorba despre ACS Fotbal Comuna Recea. Maramureşenii aveau nevoie de victorie pentru a reveni pe primul loc, însă au reuşit doar o remiză la Zalău.

A fost al doilea rezultat de egalitate consecutiv înregistrat de echipa din Recea, după cel de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, fapt ce l-a nemulţumit pe antrenorul Romică Buia care consideră că de această dată echipa sa nu mai are nicio scuză.

O mică consolare pentru ACS FC Recea rămâne faptul că este în continuare neînvinsă şi după etapa a VII-a, dar ocupă locul 2 în clasament, la egalitate cu Luceafărul Oradea, dar cu un golaveraj mai slab.

„Nu am fost atenţi la finalizare, dar în meciul cu SCM Zalău nu avem nicio scuză, pentru că am jucat aproape o repriză în superioritate. Dacă în jocul cu Unirea Alba Iulia am înscris şi am fost egalaţi pe final, la Zalău ne-a lipsit şi un pic de şansă şi am jucat şi precipitaţi. A fost şi presiunea aceea că dacă băteam urcam din nou pe primul loc. Păcat, pentru că punctele se iau în deplasare pentru a câştiga un campionat. E o mică consolare faptul că nu am fost învinşi până acum, dar păcat că nu ne-am distanţat în clasament. Câştigam azi şi aveam două puncte faţă de Luceafărul. SCM Zalău este o echipă bună, care s-a închegat, care s-a dăurit pe teren şi au luptat, chiar dacă au rămas pe final în 9 oameni. Îi felicit pentru dăruirea de care au dat dovadă şi aşa joacă o echipă care este în suferinţă”, ne-a declarat Romică Buia.

În etapa următoare, ACS FC Recea se va duela cu Viitorul Şelimbăr, cealaltă formaţie neînvinsă din această serie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL