Connect with us

FOTBAL

Alexandru Pop, antrenor SCM Zalău: “Egalul cu Recea este ca şi o victorie pentru noi”


SCM Zalău a jucat aproape o repriză întreagă în inferioritate numerică şi în aceste condiţii, antrenorul sălăjenilor consideră egalul obţinut de echipa sa ca o victorie


Pe teren propriu, SCM Zalău demonstrează că se luptă de la egal la egal cu orice adversar. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă după-amiază când pe Stadionul Municipal a venit ACS Fotbal Comuna Recea, echipă ce se luptă pentru promovarea în Liga a II-a.

Cu toate acestea, sălăjenii i-au încântat pe cei peste 300 de spectatori aflaţi în tribune şi au obţinut o remiză importantă. Acest egal este cu atât mai important având în vedere faptul că aproape o repriză, SCM Zalău a jucat în inferioritate, după cartonaşul roşu primit de Daniel Supuran în minutul 49.

În aceste condiţii, antrenorul Zalăului consideră acest egal ca şi o victorie. Şi chiar dacă momentan ocupă ultimul loc în clasament, mai sunt multe etape de jucat şi SCM are capacitatea de a scăpa din “zona fierbinte”.

“Băieţii au reuşit să obţină un punct mare şi îi felicit şi pe această cale pentru că s-au dăruit exemplar. Fotbal Comuna Recea este o echipă foarte bună şi din punctul meu de vedere este favorită la promovare la ce jucători au. Dar, noi cu o atitudine foarte bună şi cu dăruire am reuşit să scoatem un punct muncit, în 10 oameni. E ca şi o victorie pentru noi. Nu e nicio problemă că am suntem momentan pe ultimul loc pentru că sunt foarte multe etape de jucat, avem o echipă bună şi încet încet o să vedeţi că o să facem o echipă de top aici la Zalău”, a declarat Alexandru Pop.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL