Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a pierdut fără drept de apel derby-ul zonal de la Baia Mare


Echipa pregătită de Gheorghe Tadici se întoarce cu mâna goală din Maramureş, după ce a pierdut la opt goluri diferenţă confruntarea cu Minaur


Dacă pe teren propriu a reuşit rezultate foarte bune şi a învins CSM Bucureşti sau Gloria Buzău, pentru HC Zalău problema principală în acest sezon rămân partidele din deplasare. Nici în etapa a VII-a, sălăjencele nu au spart gheaţa şi au pierdut din nou departe de propria sală.

În această rundă din Liga Florilor a fost programată înfruntarea dintre Minaur Baia Mare şi HC Zalău. Începutul a fost unul de coşmar pentru gruparea sălăjeană, iar elevele lui Gheorghe Tadici au ratat din toate poziţiile, chiar şi de la 7 m.

De cealalată parte, băimărencele au înscris şi s-au distanţat rapid la 3 – 0. Abia în minutul 9 a venit şi primul gol al Zalăului, reuşit de Teodora Popescu, dar Minaur a refăcut rapid diferenţa de trei goluri.

Restul reprizei s-a scurs cu având în permanenţă un avantaj de două goluri pe tabelă, iar la capătul primelor 30 de minute scorul era 11 – 9 în favoarea maramureşencelor.

Repriza secund a fost una mai modestă pentru HC Zalău şi diferenţa de scor a crescut tot mai mult. La final, tabela indica 24 – 16 pentru Minaur, fiind o înfrângere usturătoare pentru echipa pregătită de Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău, cea mai bună marcatoare a fost Cristiana Nica cu 4 goluri, toate din acţiune. Tot 4 goluri a marcat şi Dana Abed Kader, însă toate reuşitele sale au venit în urma unor aruncări de la 7 m.


Minaur Baia Mare – HC Zalău 24 – 16 (11 – 9)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL