Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău a obţinut o remiză importantă în jocul cu ACS Fotbal Comuna Recea


Echipa pregătită de Alexandru Pop a obţinut un punct în disputa cu maramureşenii şi a arătat potenţial, prestând un joc foarte bun pe alocuri. Cu toate acestea, zălăuanii ocupă ultimul loc, după ce Industria Galda s-a impus în deplasare la Odorheiu Secuiesc


În urma victoriei obţinute vineri de Industria Galda la Odorheiu Secuiesc, SCM Zalău a ajuns pe ultimul loc în SEria a V-a şi avea nevoie de victorie în faţa celor de la ACS FC Recea pentru a ceda “lanterna roşie”. Meciul se anunţa dificl, mai ales că maramureşenii veneau după un semieşec pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia.

Aşa a şi fost, dar zălăuanii s-au ridicat la nivelul adversarilor şi au prestat un joc foarte bun pe alocuri, reuşind să obţină un punct mare.

Alexandru Pop a avut mari bătăi de cap cu fundaşi centrali. Până la urmă, antrenorul celor de la SCM Zalău a surprins pe toată lumea şi l-a folosit pe “polivalentul” Claudiu Băican care a făcut pereche în centrul apărării cu Răzvan Dulap.

Primul sfert de oră al partidei a fost unul în care posesia le-a aparţinut celor din Recea, însă maramureşenii nu şi-au creat ocazii de gol, primul şut pe spaţiul porţii fiind în minutul 6 expediat de Claudiu Maftei, dar Andrei Pop s-a aflat la post. La faza imediat următoare, Arnold Neuers a replicat, dar şutul său a trecut pe lângă.

Tot oaspeţii au fost mai periculoşi şi Romario Rus a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 25, dar Andy a salvat şi de această dată, respingând în corner. Cinci minute mai târziu, Daniel Supuran a avut o intrat neglijentă în careu asupra lui Alex Oltean, fază la care cei din Recea au solicitat o lovitură de la 11 m, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue. În minutul 35, Viorel Chinde a centrat perfect pentru Milian Urs, dar fundaşul a trimis cu capul peste poarta sălăjenilor, astfel că tabela a rămas nemodificată până la pauză.

În repriza a doua, Sebastian Duma a avut o acţiune personală pe partea dreaptă şi după ce a întors mai mulţi adversari şi a centrat perfect pentru Arnold Neuers care a ratat inexplicabil din doar 6 metri cu poarta goală…

Situaţia s-a complicat pentru zălăuani din minutul 49 când Daniel Supuran a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Cu toate acestea, SCM Zalău putea deschide scorul în minutul 58. Ervin Kinczel a centrat perfect dintr-o lovitură liberă, iar Răzvan Dulap a trimis mingea cu capul în bară. Imediat au replicat cei din Recea şi Arthur Teut a nimerit şi el bara, iar mingea parcă se încăpăţâna să intre în poartă.

Finalul de joc le-a aparţinut celor de la ACS Fotbal Comuna Recea şi Alex Oltean a trecut pe lângă gol, dar şutul său s-a oprit în plasa laterală. În prelungiri, şi Claudiu Băican a fost eliminat, după ce a primit al doilea galben. Chiar dacă a fost eliminat, Băican s-a descurcat foarte bine şi ca fundaş central, demonstrând că poate juca pe orice post are echipa nevoie.

Cu doi oameni în plus pe teren, jucătorii de la ACS FC Recea au asediat poarta lui Andy Pop, dar cel mai periculos a fost şutul lui Adrian Micaş care a trecut pe lângă poartă.

Astfel, s-a încheiat 0 – 0. ACS FC Recea rămâne neînvinsă, însă, echipa pregătită  de Romică Buia a ratat şansa de a reveni pe primul loc, după ce Luceafărul Oradea s-a împiedicat la Unirea Dej. De cealaltă parte, SCM Zalău obţine un punct important, dar ocupă ultimul loc în Seria a V-a


SCM Zalău – ACS Fotbal Comuna Recea 0 – 0

SCM Zalău: Andrei Pop – Ervin Kinczel, Răzvan Dulap (cpt.), Claudiu Băican, Daniel Supuran, Denis Cubaş, Florin Pop, Raul Vitan (’90+2 Iustin Ardelean), Sebastian Culda (’52 Gabriel Coţi), Sebastian Duma (’90+3 Vlad Marin) şi Arnold Neuers (’80 Bogdan Boje). Rezerve: Raul Saroşi, Alexandru Jula şi Alex Turcu. Antrenor: Alexandru Pop

ACS FC Recea: Alin Bota (cpt.) – Marius Potcoavă, Lorant Kis, Milian Urs, Mihai Cohan, Adrian Micaş, Claudiu Maftei (’65 Norbert Janos), Alex Oltean, Romario Rus, Viorel Chinde şi Arthur Teut (’75 Alex Mărieş). Rezerve: Vasile Iura, Marius Mitrea, Cătălin Jucan, Cristian Erdei şi Bogdan Paşca. Antrenor: Romulus Buia. Antrenor secund: Ovidiu Mic


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL