Connect with us

FOTBAL

Raul Vitan – jucător SCM Zalău: ”Suntem în criză de puncte şi avem nevoie de victorie”


Mijlocaşul formaţiei sălăjene este optimist înaintea duelului cu ACS FC Recea şi deşi o să fie un meci greu, alături de colegii lui speră să obţină un succes mare împotriva unei formaţii ce se luptă pentru promovarea în Liga a II-a


Situaţia din clasament a celor de la SCM Zalău nu este deloc un roz. Sălăjenii au ajuns din nou pe ultimul loc, după ce Industria Galda s-a impus la Odorheiu Secuiesc. În aceste condiţii, doar o victorie cu ACS FC Recea ar face ca zălăuanii să nu fie “lanterna roşie” a clasamentului la finalul acestei etape.

Chiar dacă echipa din Recea pleacă cu prima şansă în meciul de la Zalău, Raul Vitan – unul dintre cei mai buni jucători ai Zalăului în acest sezon, consideră că SCM este capabilă să învingă formaţia care se luptă pentru promovarea în Liga a II-a.

“Ne aşteaptă un meci greu cu ACS Fotbal Comuna Recea. Întâlnim o echipă care are ca obiectiv promovarea şi cred că o să vină cu gândul la victorie, însă acasă la noi se schimbă totul. Vom trata meciul cu foarte multă seriozitate şi cu multă ambiţie. Suntem în criză de puncte şi trebuie să acumulăm puncte căci trec etapele pe lângă noi. Ne antrenăm foarte bine în fiecare zi şi sunt sigur că după muncă vine şi răsplata. Avem nevoie de victorie şi am încredere în colegii mei că vom reuşi să o obţinem”, ne-a declarat Raul Vitan.

Meciul dintre SCM Zalău şi ACS FC Recea va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL