Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “La Baia Mare este un public ostil. Ne aşteaptă un meci foarte dificil”


Antrenorul Zalăului este de părere că HC Zalău are de înfruntat o echipă puternică, dar şi un public ostil Zalăului, care şi-a anunţat prezenţa în număr mare în Sala “Lascăr Pană” din Baia Mare


Două jocuri în deplasare a disputat HC Zalău în acest campionat, însă chiar dacă a jucat bine atât la Craiova, cât şi la Bistriţa, formaţia sălăjeană nu a obţinut puncte. De fiecare dată, gruparea de sub Meseş a pierdut la limită, dar speră să “spargă gheaţa” în deplasarea de la Minaur Baia Mare.

Şi acest joc se anunţă unul foarte dificil, mai ales că HC Zalău joacă în faţa unui public ostil, precum este cel din Baia Mare. În plus, sălăjencele au în faţă o echipă în componenţa căreia se află mai multe jucătoare cu experienţă, atât din ţară, cât şi din străinătate.

“Ne aşteaptă o deplasare dificilă. Baia Mare are jucătoare bune din străinătate, dar şi jucătoare romance de valoare. Este acel triunghi, pivot-interi, care joacă foarte bine. Minaur are o poartă foarte bună, iar postul este bine dublat şi le mai au pe cele trei jucătoare românce care sunt convocate la echipa naţională, Seraficeanu, Polocoşer şi Popa. Toate meciurile sunt grele. Minaur are obiectiv de calificare în cupele europene şi ne aşteptă un meci foarte dificil, cu un public foarte ostil, cu un comportament nu tocmai în regulă. Sper să remediem starea de sănătate a unor jucătoare care au problem şi să putem aborda jocul în condiţii cât mai bune.Pentru noi toate meciurile sunt derby-uri şi aşa cred că va fi până la final de campionat. Încercăm să ne menţinem departe de zona locurilor de baraj”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Vasile Pop

    12 October 2019 at 19:22

    “…un public foarte ostil, cu un comportament nu tocmai în regulă.” Domnule Tadici, cu tot respectul, dumneavoastră aveți un comportament ” nu tocmai în regulă ” ! Nu vă este rușine de modul în care tratați arbitrii ? Doar dacă puneți presiune pe niște arbitrii vă simțiți bine ? Este un comportament golănesc cel afișat de dumneavoastră, ați încărunțit degeaba !

  2. Leo

    14 October 2019 at 2:15

    Vasile edti bolnav de ani de zile !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL