Connect with us

FOTBAL

Romică Buia – antrenor ACS FC Recea: ”Va fi un meci greu, fiindcă SCM Zalău joacă bine acasă”


Chiar dacă echipa sa întâlneşte penutlima clasată, tehnicianul se aşteaptă la o confruntare dificilă sub Meseş


Lider până în etapa trecută, ACS FC Recea a pierdut prima poziţie după ce a obţinut doar o remiză în partida de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia.

Maramureşenii nu mai vor paşi greşiţi, mai ales că au fost depăşiţi în clasament de Luceafărul Oradea, astfel că formaţia pregătită de Romulus Buia vine la Zalău să obţină toate punctele.

Însă, tehnicianul îşi avertizează jucătorii că partida va fi una foarte grea, chiar dacă SCM Zalău ocupă penultimul loc în Seria a V-a.

”După poziţiile din clasament părem favoriţi, însă nu trebuie să ne luăm după acest aspect, mai ales că suntem păţiţi după ce în etapa trecută am reuşit doar o remiză pe teren propriu cu echipa din Alba Iulia. Toate echipele trag tare cu noi şi cu siguranţă aşa va face şi Zalăul. SCM nu are o poziţie prea bună şi vrea să tragă pentru a aduna puncte. Cu siguranţă va fi un meci greu, ţinând cont că SCM Zalău joacă bine acasă şi a dat trei goluri celor de la CFR II. Este o echipă de luat în seamă, dar vom vedea cât de bine vom putea pregăti jocul de sâmbătă. Venim să luăm cele 3 puncte”, ne-a declarat Romică Buia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL