Connect with us

ARTE MARTIALE

George Pup şi Alexia Chiş, campioni naţionali la karate


Cei doi sportivi de la CS Seiko Zalău au făcut o pereche perfectă la Campionatul Naţional de la Ploieşti, acolo unde au cucerit locul 1 în proba de en-bu mixt


La finalul săptămânii trecute, în perioada 4 – 6 octombrie, la Ploieşti a avut loc Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru Copii, în organizarea Clubului Sportiv Shiro Washi Ploieşti şi a Federaţiei Române de Karate Tradiţional. Competiţia a ajuns la ediţia cu numărul XXVIII-a. Locul de desfăşurare al competiţiei a fost Sala Sporturilor din municipiu.

Marea miză pentru sportivii a fost faptul că finaliştii urmau să fie selectaţi în Lotul Naţional de Karate Tradiţional care va reprezenta România la a VIII-a ediţia a Campionatului Mondial de Karate Fudokan ce va avea loc la Glaspalast Sindelfingen – Germania.

La competiţia din Ploieşti, judeţul Sălaj a fost reprezentat de Clubul Sportiv Seiko Zalău, condus de Călin Marincaş. Peste 500 de copii au fost prezenţi la Finala Campioantului Naţional, 12 dintre aceştia fiind karateka de la clubul sălăjean.

Din rândul sportivilor sălăjeni, cel mai bun rezultat a fost reuşit de echipa formată din Alexia Chiş şi George Pup. Cei doi elevi ai lui Călin Marincaş au reuşit să câştige locul 1 în proba de en bu mixt, devenind campioni naţionali. Echipa formată din fraţii Mihnea şi Rareş Andreicuţ şi Marc Vereşezan a obţinut locul 2 la kumite, probă la care echipa formată de Adrian Pop, Matei Pop şi Mario Kordiş a completat podiumul.

Un loc trei a obţinut şi Darius Pop în proba de kumite, în timp ce echipa formată de Darius Pop şi Maia Vereşezan s-a clasat pe locul 4 la en-bu mixt. Au fost aproape de medalie şi Luca Tămaş şi Matyas David, care mai avea nevoie de o victorie pentru a cuceri o medalie.

Una peste alta, Călin Marincaş se declară mulţumit de rezultatele obţinute de elevii săi.

„Sunt rezultate bune. A fost o competiţie cu prezenţă numeroasă şi concurenţă acerbă la toate categoriile. A fost un concurs reuşit şi sunt mulţumit de copii pentru că s-au descurcat bine. Principalul obiectiv va fi la Campionatul Mondial ce va avea loc la începutul lunii noiembrie în Germania”, ne-a declarat Călin Marincaş – preşedinte CS  Seiko Zalău.


REZULTATELE SĂLĂJENILOR:

Copii 3:

Darius Pop – locul 3 (kumite)

Darius Pop şi Maia Vereşezan – locul 4 (en-bu mixt)

Copii 2:

George Pup şi Alexia Chiş – locul 1 (en-bu mixt)

Copii 1:

Mario Kordiş, Matei Pop şi Adrian Pop – locul 4 (kata echipe)

Adi Pop, Matei Pop şi Kordiş Mario – locul 3 (kumite echipe)

Mihnea Andreicuţ, Andreicuţ Rareş şi Vereşezan Marc – locul 2 (kumite echipe)

CS Seiko Zalău: Darius Pop, Maia Vereşezan, Marc Vereşezan, George Pup, Alexia Chiş, Mario Kordiş, Matei Pop, Adrian Pop, Mihnea Andreicuţ, Rareş Andreicuţ, Luca Tămaş şi Matyas David. Antrenor: Călin Marincaş


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE