Connect with us

MINIFOTBAL

Naţionala de minifotbal va juca finala mică la Mondialul din Australia


Tricolorii au pierdut disputa cu reprezentativa Mexicului din semifinale şi va lupta pentru locul 3 în compania Ungariei


Fără doar şi poate, România este una dintre cele mai valoroase echipe naţionale de minifotbal şi a încercat să-şi respecte blazonul la Campionatul Mondial ce se desfăşoară în aceste zile în Australia.

România a avut un parcurs perfect în faza grupelor şi a ajuns până în semifinale, acolo unde s-a duelat cu reprezentativa Mexicului pentru un loc în marea finală, acolo unde s-a calificat Brazilia, după ce a eliminat Ungaria.

Meciul cu Mexicul a fost unul spectaculos, însă ambele echipe au excelat în apărare şi prima repriză s-a încheiat fără goluri. În partea secundă, adversarii noştri au fost cei care au deschis scorul în urma unei acţiuni personale.

Avantajul adversarilor nu a durat prea mult şi Mircea Ungur a restabilit egalitatea după un şut care l-a lăsat spectator pe portarul mexican. S-a terminat 1 – 1 şi a fost nevoie de prelungiri pentru a se stabili învingătoarea.

Ambele echipe au avut şansa să dea lovitură, şi din păcate, mexicanii au profitat de o eroare în apărarea noastră şi au marcat golul care duce Mexicul în marea finală a Mondialului.

România va juca finala mică în Australia, în compania vecinilor maghiari. Jocul dintre România şi Ungaria va avea loc vineri, de la ora 12.00, ora României.


România – Mexic 1 – 1 (0 – 0); 1 – 2 d.p.

A marcat:  Mircea Ungur


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL