Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Primul punct pentru Voinţa Horoatu Crasnei


După patru înfrângeri la rând, gruparea condusă de Florian Sur a obţinut primul rezultat pozitiv din acest campionat Condusă cu 2 – 0 de Cetatea Valcău, Voinţa a revenit şi a egalat cu două minute înainte de final


Nevoită să se retragă din campionat în sezonul trecut din lipsă de efectiv, Voinţa Horoatu Crasnei a revenit din nou în circuit şi  în această  vară s-a înscris în Liga a V-a.

Neavând un lot competitiv, gruparea condusă de Florian Sur a pierdut pe linie în primele patru etape, deşi au fost meciuri când Voinţa a arătat bine. În jocul desfăşurat duminică, la Crasna,  cu  Cetatea Valcău, Voinţa a avut din nou probleme şi a încasat un gol rapid, în primul sfert de oră.

Oaspeţii au fost mai exacţi în faţa porţii şi au condus ostilităţile, ca mai apoi, în partea secundă să îşi mărească avantajul la reuşita aceluiaş Raul Bode. Cetatea Valcău a părut capabilă să gestioneze avantajul de două goluri şi deja părea că are în buzunar cele 3 puncte.

Însă, gazdele nu au renunţat şi au prins elan, după ce în minutul 69, Sergiu Colto a redus din diferenţă.

Echipa din Horoatu Crasnei a început să preseze mai mult, iar eforturile au fost răsplătite în minutul 88, când  Wilton Connor a făcut 2 – 2, iar Voinţa a “spart gheaţa” şi a luat primul punct din acest campionat, însă deocamdată rămâne ultima clasată.


Voinţa Horoatu Crasnei – Cetatea Valcău 2 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Sergiu Colto (‘69) şi Wilton Connor (‘88), respectiv Raul Bode (‘16 şi 63)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL