Connect with us

FOTBAL

Alexandru Pop: ”Echipa din Recea are prima șansă în meciul cu SCM Zalău”


Tehnicianul se așteaptă la un joc dificil sâmbătă în fața unei echipe ce nu a pierdut până acum. Cu toate acestea, ”Duțu” Pop are încredere că SCM Zalău poate obține un rezultat pozitiv în fața ocupantei locului 2


Aflată în criză de puncte, SCM Zalău vrea să își îmbunătățească situația din clasament după meciul de sâmbătă. Gruparea zălăuană are însă de înfruntat un adversar redutabil din Seria a V-a, este vorba de ACS FC Recea, formația care a pierdut în runda trecută fotoliul de lider, după o remiză acasă cu Unirea Alba Iulia.

Maramureșenii sunt neînvinși, iar în cele șapte etape au obținut cinci victorii și două remize, astfel că după părerea antrenorului Alexandru Pop, ACS Recea este favorită în partida de sâmbătă.

Însă, tehnicianul are mare încredere că echipa sa poate face un meci mare pe teren propriu și este capabilă să obțină un rezultat pozitiv.

”Vom juca la victorie şi acest meci. Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din această serie, care porneşte favorită, dar nici noi nu vom fi mai prejos şi vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarului. Având în vedere meciurile care urmează este important să nu pierdem jocul cu Recea, dar noi intrăm pe teren cu gândul la cele 3 puncte. La prima vedere ar fi bun şi un punct cu ACS FC Recea, fiindcă sezonul este lung şi acum ştim ce valoare au toate echipele”, ne-a declarat Alexandru Pop.

Partida dintre SCM Zalău și ACS FC Recea se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, intrarea spectatorilor pe Stadionul Municipal fiind liberă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL