Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău înfruntă o formaţie de top din Seria a V-a!


Gruparea zălăuanăn are meci greu în etapa de la finalul săptămânii, urmând să joace sâmbătă pe teren propriu cu ACS FC Recea. Gruparea maramureşeană ocupă locul secund, cu cinci victorii şi două remize, fiind favorită în confruntarea de la Zalău


Sâmbătă, ora 15.00, Stadionul Municipal din Zalău: SCM Zalău – ACS FC Recea

Deşi a scăpat de ultimul loc şi a ajuns pe plus, SCM Zalău este încă în corzi şi are mare nevoie de puncte pentru a putea evada din zona retrogradării. O şansă bună au avut zălăuanii de a aduna puncte în deplasarea de la Turda, unde au condus cu 1 – 0, dar în cele din urmă SCM a pierdut cu 2 – 1 şi a rămas fără rezultat pozitiv pe teren străin.

Formaţia antrenată de Alexandru Pop a trebuit să treacă rapid peste acel eşec, deoarece acum trebui să pregătească cât mai bine partida de sâmbătă care se anunţă foarte dificilă. Sub Meseş vine una dintre cele mai puternice echipe din Seria a V-a – ACS FC Recea – care trage la promvoarea în Liga a II-a.

Până în etapa trecută, maramureşenii au fost lideri, însă au pierdut prima poziţie după ce au remizat pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia. În aceste condiţii, gruparea antrenată de Romică Buia este decisă să vină la Zalău şi să pună mâna pe toate cele 3 puncte, prin care să rămână aproape de liderul Luceafărul Oradea sau chiar să revină pe primul loc, dacă orădenii se împiedică la Dej.

SCM Zalău aşteaptă cu optimism acest joc, mai ales că pe teren propriu este o echipă redutabilă. Zălăuanii au 7 puncte în patru jocuri acasă şi speră să rămână neînvinşi şi după partida de sâmbătă. Chiar dacă la prima vedere un punct ar însemna un rezultat bun în faţa celor de la Recea, SCM Zalău se gândeşte la cele 3 puncte care ar putea-o ajuta enorm în tentativa evitării locurilor retrogradabile.

SCM Zalău şi ACS FC Recea s-au mai întâlnit de două ori în perioada de pregătire, iar ambele jocuri au fost câştigate de maramureşeni, 3 – 0 la Recea şi 2 – 0 la Zalău. Aceste rezultate sunt irelevante, deoarece în luna iulie, SCM era în perioada în care şi-a format lotul.

Partida dintre SCM Zalău şi ACS FC Recea este aşteptată cu interes, mai ales că în lotul maramureşenilor se află şi trei jucători sălăjeni, Adrian Micaş, Romario Rus şi Vlad Opriş. Doar doi dintre aceştia pot juca, în timp ce Vlad Opriş este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Meciul se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal, intrarea spectatorilor fiind liberă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL