Connect with us

TENIS

Patrik Bolduţ, locul 1 şi la Satu Mare


După ce a câştigat Cupa WestCo Impex de la Zalău şi Cupa Benvenuti de la Oradea, tânărul tenismen de la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi-a trecut în palmares un nou trofeu şi o medalie de aur


La finele săptămânii trecute, oraşul Satu Mare a găzduit Trofeul Sătmarului la tenis de câmp. Competiţia a fost organizată sub egida Federaţiei Române de Tenis şi s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă, 10, 12, 14, respectiv 16 ani fete şi băieţi.

La competiţia din judeţul vecin a avut câţiva reprezentanţi şi judeţul Sălaj. Astfel, la această competiţie au participat sportivi de la ACS Sergiu Carp Tennis Club, CSM Zalău, Palatul Copiilor Zalău sau ACS Tennis Pro Zalău.

Din rândul sportivilor sălăjeni prezenţi la turneul de la Satu Mare, cel mai bun rezultat a fost reuşit de Patrik Bolduţ. Sportivul legitimat la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit patru victorii din tot atâtea posibile, cucerind astfel primul loc la categoria de vârstă 10 ani.

Este al treilea turneu câştigat în acest an de Bolduţ, după ce elevul lui Sergiu Carp s-a impus şi la Cupa WestCo Impex de la Zalău şi la Cupa Benvenuti de la Oradea.

Trebuie să spunem că la categoria 10 ani băieţi, tot podiumul a fost ocupat de tenismenii sălăjeni. Astfel, pe locul 2 s-a clasat Raymond Petrean de la Palatul Copiilor Zalău, în timp ce podiumul a fost completat de Daniel Lantos de la ACS Sergiu Carp Tennis Club.

Tot o clasare pe podium a reuşit şi Daniela Cherecheş la categoria 12 ani. Sportiva legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club s-a clasat pe locul 2, fiind învinsă în finală de Alessia Mureşan de la TC Star Baia Mare. La această categorie, Ana Carp de la CSM Zalău a ocupat locul 4.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS