Connect with us

DIVERSE

Naţionala de minifotbal a României luptă pentru un loc în finala Campionatului Mondial!


După ce în sferturi a trecut tocmai de ţara gazdă – Australia – “tricolorii” sunt pregătiţi acum pentru duelul din semifinale cu Mexic, selecţionată care în sferturi a reuşit surpriza şi a eliminat Cehia, campioana mondială şi europeană


În drumul spre o medalie la Campionatul Mondial, România nu a întâmpinat probleme nici cu ţara gazdă – Australia – în faţa căreia, “tricolorii” au obţinut o victorie cât se poate de clară. Stelian Stancu a deschis scorul încă din minutul 2, iar în prima repriză, deja zarurile erau aruncate, după ce în poarta adversă au mai marcat Mircea Ungur, Toma Vincene şi Sebastian Vasile.

Cu toate că a avut 4 – 0 la pauză, România nu s-a relaxat, iar în partea secundă a mai marcat de două ori, prin Paulevici şi Ungur.

După un 6 – 0 categoric în faţa ţării gazdă, România are moral bun pentru confruntarea din semifinale unde va întâlni naţionala Mexicului, selecţionată care în sferturi a reuşit surpriza şi a eliminat-o cu 2 – 1 pe Cehia, campioana mondială şi europeană.

Partida cu Mexic are loc joi, de la ora 14.00.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. catalin

    10 October 2019 at 14:26

    sa nu transmiteti un meci , semifinala campionat mondial…rusineeee tuturor tv de sport din tara asta care vb numai de becali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE