Connect with us

BOX

Regal de box la Şimleu Silvaniei


La finalul săptămânii trecute, în urbea de la poalele Măgurii au avut loc două gale de box la mai multe categorii de vârstă. Publicul a fost unul numeros, întregul eveniment fiind o reuşită


CSM Zalău a „reînviat” boxul la Şimleu Silvaniei, odată cu deschiderea secţiei din oraşul de la poalele Măgurii. Munca de la antrenamente a dat roade şi medaliile au început să curgă pentru pugiliştii şimleuani. Ei bine, Clubul Sportiv Municipal a organizat şi o gală de box după o pauză de 43 de ani.

Conducerea CSM-ului nu a mai aştetptat să treacă peste patru decenii şi la mai puţin de un an distanţă, a organizat o competiţie ce a presupus două gale de box, tot la Şimleu Silvaniei. Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, 4 octombrie, în Sala de Sport „Măgura” din oraş, sub denumirea de Cupa Şimleului, competiţie aflată la prima ediţie.

La ediţia inaugurală s-au întrecut pugilişti de la 11 cluburi. La Gala 1 au avut loc meciurile copiilor, cadeţilor şi juniorilor III, timpul de disputare fiind trei reprize a câte un minut fiecare.

Disputa dintre David Cosma (CSM Zalău) şi Ciprian Gogan (Basti Box Salonta) a deschis gala la categoria 32 kg, fiind câştigată de sportivul sălăjean. La cadeţi, sălăjenii Sergiu Todoran şi Cristian Balint au câştigat disputele cu Boros Norbert, respectiv Ricardo Vatamanu, tot sălăjeni şi ei. La juniori 3, Andrei Roşca a trecut la puncte de arădeanul Cristian Panda.

În Gala 2, în ring au urcat şi sportivele de la lotul feminin al CSM Zalău. Margareta Hidigan, Andreea Varga şi Rafaela Dovlete au bifat victorii din rândul sălăjencelor.

Pugiliştii Adrian Rus şi Paul Magdaş şi-au câştigat meciurile de la categoria tineret, în timp ce campioana naţională Diana Tănăsescu a evoluat în ultimul meci al Galei, reuşind o victorie în faţa unei sportive din Salonta.

Să spunem că în deschiderea primei gale, primarul Septimiu Cătălin Ţurcaş a luat cuvântul, edilul oraşului Şimleu Silvaniei fiind şi premiat de conducerea CSM Zalău.

La final, au primit câte un trofeu şi antrenorii cluburilor participante, dar de asemenea şi Bogdan Ilieş, administratorul clubului Millenium, cel care este alături de sportivi şi sprijină activitatea pugiliştilor de la CSM Zalău.


Echipe participante la Şimleu:

Ring Box Târgu Mureş, CSM Târgu Mureş, Universitatea Cluj, Basti Box Salonta, CSM Bistriţa, CSS 2 Baia Mare, CSS Sighetu Marmaţiei, Box Club MLG Zalău, ACS Speranţa Jucu, CSM Cluj-Napoca şi CSM Zalău


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX