Connect with us

FOTBAL

Ioan Morar, prezent la meciul jucat de SCM Zalău la Turda!


Fostul preşedinte de la FC Zalău a urmărit din nou un meci de Liga a III-a, după o pauză de doi ani şi jumătate


Timp de 9 ani, FC Zalău a reprezentat Sălajul la nivel de Liga a III-a, însă această grupare s-a desfiinţat în vara anului 2017, după ce a rămas fără susţinere de la autorităţile locale.

În cei 9 ani, cel care a condus FC Zalău a fost Ioan Morar, care a fost trup şi suflet alături de echipă, care la un moment dat a sperat şi la promovarea în Liga a II-a.

După toate cele întâmplate în vara anului 2017, Ioan Morar a ieşit din fenomenul fotbalistic, cu toate că a mai avut oferte de a ajunge la alte grupări din Liga a III-a, din judeţele limitrofe.

Deşi nu are nimic în comun cu noua echipă a Zalăului – SCM – care joacă în Liga a III-a, Ioan Morar a putut fi văzut în tribune, la jocul de vineri de la Turda, alături de mai mulţi oameni de fotbal din Sălaj.

Fostul preşedinte de la FC Zalău a văzut pe viu un nou joc de Liga a III-a, după o pauză de doi ani şi jumătate. Ultima partidă la care a asistat a fost cea din finalul sezonului 2016 – 2017, dintre FC Zalău şi ASA Tg. Mureş II, care a fost şi ultimul joc din istoria clubului FC Zalău.

Ioan Morar a avut ocazia să vadă la SCM Zalău şi unii jucători care de-a lungul timpului au fost la FC Zalău, Andrei Pop, Ervin Kinczel, Răzvan Dulap, Daniel Supuran şi Sebastian Duma.

”Vineri am fost cu alte treburi prin Cluj şi mi-am făcut timp să plec până la Turda să văd meciul celor de la SCM. Nu prea mă încântă nivelul din Liga a III-a, care este tot mai slab”, ne-a declarat Ioan Morar, fostul preşedinte de la FC Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL