Connect with us

BOX

CSM Zalău a deplasat trei pugilişti la Naţionalele de juniori


Paul Muste, Andrei Roşca şi Armand Aciu vor boxa la Campionatul Naţional de la Brăila. Obiectivul clubului sălăjean este cucerirea unei medalii


În perioada 8 – 12 octombrie, la Brăila are loc Campionatul Naţional de Juniori. Pentru această competiţie, CSM Zalău a deplasat un lot format din trei sportivi. Este vorba despre Aciu Armand (57 kg), Paul Muste (75 kg) şi Andrei Roşca (75 kg). Cei trei pugilişti sunt însoţiţi de maestrul Adrian Popuţea.

Nu mai puţin de 153 de sportivi vor participa la cele 13 categorii de greutate propuse de organizatori. Au drept de participare sportivi născuţii în anii 2003 – 2004.

Chiar azi vor debuta în competiţie cei trei sălăjeni. La categoria 57 de kilograme sunt înscrişi 15 sportivi, iar Aciu Armand va boxa cu Sebastian Găina de la Fălticeni. În cazul unei victorii, pugilistul de la CSM Zalău se va duela cu Adrian Preda (vicecampion european). Aciu are nevoie de două victorii pentru a ajunge în meciul pentru medalie.

La 75 de kilograme s-au înscris 12 sportivi, dintre care cei doi sălăjeni, Paul Muste şi Andrei Roşca. Primul se va duela cu Adrian Perţea de la Buzău, în timp ce Roşca a fost ghinionist şi a dat peste principalul favorit, Fabian Ceotir de la CSM Suceava.

În cazul în care Roşca şi Muste vor câştiga, cei doi se vor înfrunta miercuri după amiază.

Obiectivul Clubului Sportiv Municipal Zalău pentru această competiţie este câştigarea unei medalii.

Să spunem că în paralel cu această competiţie, la Brăila are loc şi un curs de perfecţionare al antrenorilor la care participă şi Adrian Popuţea. Cursul organizat de Federaţia Română de Box se va finaliza vineri cu un examen.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX