Connect with us

MINIFOTBAL

Naţionala de minifotbal termină grupa cu maxim de puncte şi are moral bun pentru optimile Campionatului Mondial


Deşi aveau asigurată calificarea după meciurile cu Nigeria şi Ucraina, “tricolorii” au reuşit să câştige şi ultimul joc din grupă, cel cu Liban, şi s-au clasat pe prima poziţie din Grupa C. România se pregăteşte acum pentru partida din optimi, cu Guatemala, care are loc marţi dimineața


Naţionala de minifotbal a României s-a deplasat în Australia, la Campionatul Mondial, cu gândul de a obţine o medalie.

Peste faza grupelor, “tricolorii” au trecut cu brio, bifând trei victorii din tot atâtea meciuri. După victoriile cu Nigeria şi Ucraina, România a câştigat şi ultimul joc din grupă cu Liban. A fost cel mai greu joc al României de până acum la acest turneu final, în care naţionala ţării noastre a fost condusă de Liban, dar înainte de pauză a egalat prin Andrei Balea.

În repriza secundă, România a rata ocaziile mai mari, dar până la urmă a câştigat cu 2 – 1, cu un minut înainte de final, după ce Mircea Ungur a marcat spectaculos cu un şut din vole.

Cu 9 puncte şi un golaveraj de invidiat după trei jocuri (15 – 2), România câştigă Grupa C şi are moral bun pentru fazele eliminatorii.

În optimi, naţionala de minifotbal urma să joac cu Portugalia, dar această naţională a fost exclusă de la Campionatul Mondial, după ce a folosit un jucător fără drept de joc. Guatemala este adversarul României din optimi, jocul urmând să se desfăşoare marţi, de la ora 06.30 (ora României).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in MINIFOTBAL