Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO: Echipamente de joacă noi în parcul şi la grădiniţa din Chieşd


Investiţia a fost realizată cu bani dela bugetul propriu şi noile locuri de joacă îi încântă deja pe micuţii din comună


Primăria şi Consiliul Local din Chieşd au cumpărat echipamente de joacă şi aparate fitness, pentru ca cei mici, dar şi tinerii din comună să poată petrece timpul liber într-un mod mai plăcut, mai distractiv şi mai sănătos.

Astfel, cu bani din bugetul local, autorităţile locale au achiţizionat  încă din vară leagăne, tobogane, balansoare, carusele, învârtitori, dar şi mai multe aparate fitness. Echipamentele au fost montate în parcul din centrul comunal, dar şi la locul de joacă din incinta grădiniţei din Chieşd.

“Lucrările au fost finalizate în zilele trecute, spre satisfacţia copiilor, care acum pot petrece timpul liber într-un mod mai frumos”, a precizat primarul Leontin Chiş.

Investiţia s-a ridicat la suma de 82.000 de lei, în care a intrat şi montajul şi mentenenţa. Acestea nu sunt şi singurele lucrări care s-au derulat în ultima perioadă în centrul comunal.

Autorităţile locale au amenajat recent o fântână arteziană. “Noua fântână, amplasată lângă şcoala din Chieşd, are un debit mai bun şi satisface mai bine solicitările locuitorilor comunei”, a spus primarul comunei de pe Valea Sighetului, Valea Chieșdului și Valea Maja.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care a apărut miercuri, 2 octombrie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj