Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Comuna Zimbor se poate mândri cu o nouă bază sportivă! 


Investiţiile din comuna condusă de Gabriel Mureşan continuă, iar recent a fost inaugurat şi terenul cu suprafaţă sintetică, iar tinerii din comună pot face mişcare în centrul comunal, după ce până acum au fost nevoiţi să se deplaseze în localităţile învecinate


Sportul, dar mai ales fotbalul, este foarte iubit în comuna Zimbor. Chiar şi primarul Gabriel Mureşan a fost jucător la Rapid Zimbor, echipă pentru care a evoluat până nu demult.

Unii neglijează sportul, probabil pentru că nu conştientizează efectul pozitiv pe care îl are practicarea acestuia, sub orice formă, asupra sănătăţii noastre. Ei bine, la Zimbor nu este cazul.

După ce, în această vară, la terenul de fotbal a fost amplasată o tribună cochetă care poate găzdui aproape 200 de persoane, investiţiile autorităţile locale nu s-au oprit aici şi au mai finalizat un proiect sportiv benefic pentru tinerii din comună şi nu numai.

Astfel, începând din această toamnă, comuna Zimbor are şi un teren cu suprafaţă sintetică, amplasat în apropiere de Centrul de Informare Turistică din centrul comunal. Investiţia la terenul sintetic s-a ridicat la suma de 240.000 de lei, bani de la bugetul local. Lucrările au început la finalul lunii iunie şi la începutul lui septembrie au fost finalizate, astfel că terenul a fost dat în folosinţă.

Pentru început, închirierea terenului nu presupune şi o taxă, însă cei de la administraţia locală se gândesc şi la acest aspect şi cel mai probabil va fi implementată o mică taxă în viitorul apropiat. Oricum, această modificare nu îi va afecta pe elevii Şcolii Gimnaziale Zimbor, care vor beneficia de terenul sintetic în mod gratuit permanent.

Terenul sintetic este dotat şi cu o instalaţie de nocturnă astfel că cei care doresc să practice sport, o pot face şi seara, după apusul soarelui. Vestiare nu sunt, dar primarul Gabriel Mureşan ne informează că are în vedere cumpărarea unui container care va deservi pe post de vestiare.

„Este o investiţie benefică, mai ales pentru tinerii din comună care erau nevoiţi să se deplaseze în localităţile învecinate pentru mişcare. Pentru moment, închirierea terenului sintetic este gratuită, însă, în viitor probabil vom impune şi o taxă. Elevii şcolii din Zimbor vor beneficia de această facilitate în mod gratuit şi vor putea să-şi desfăşoare acolo orele de sport”, ne-a declarat Gabriel Mureşan.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care a apărut miercuri, 2 octombrie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj