Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Volei Municipal şi-a încheiat perioada de pregătire. REZULTATELE turneului de la Zalău


În cadrul Cupei Municipiului, vicecampioana României a avut două echipe. Volei Municipal Zalău II a bătut atât Explorări Baia Mare, cât şi SCMU Craiova, în timp ce prima echipă a reuşit un succes cu gruparea din Baia Mare, dar a pierdut cu oltenii lui Dănuţ Pascu


După două amicale la Baia Mare şi alte trei la Craiova, Volei Municipal Zalău a mai susţinut săptămâna trecută jocuri de pregătire în cadrul Cupei Municipiului Zalău. Au fost ultimele partide amicale înainte de startul campionatului, vicecampioana României urmând să debuteze în noul sezon vineri, 11 octombrie, în deplasare la nou-promovata CSU Vest Timişoara.

La Cupa Municipiului Zalău, antrenorul Bogdan Tănase a avut tot lotul la dispoziţie, astfel că a putut forma două echipe.

Cinci partide s-au disputat în cadrul Cupei Municipiului Zalău, iar cele mai bune rezultate le-a obţinut SCMU Craiova. Gruparea antrenată de Dănuţ Pascu s-a impus cu 3 – 1 în faţa celor de la Explorări Baia Mare şi Volei Municipal Zalău, după care a cedat cu 3  – 2 în duelul cu Volei Municipal Zalău II.

Volei Municipal a bifat o singură victorie, cu Explorări Baia Mare, în timp ce Volei Municipal II a trecut cu 3 – 1 de gruparea din Baia Mare şi cu 3 – 2 de SCMU Craiova.

În cadrul turneului de la Zalău, vicecampioana României şi-a prezentat şi lotul cu care va aborda noul sezon. Doar patru jucători au mai rămas din sezonul trecut, este vorba de Andrei Spînu, Cristian Bartha, Leo Dal Bosco şi Paul Şomoi.

Rezultatele înregistrate la Cupa Municipiului:

SCMU Craiova – Explorări Baia Mare 3 – 1 (21, 18, -18, 20)

Volei Muncipal Zalău II – Explorări Baia Mare 3 – 0 (18, 17, 17)

Volei Municipal Zalău – SCMU Craiova 1 – 3 (-25, -21, 18, -17)

Volei Municipal Zalău II – SCMU Craiova 3 – 2 (17, 15, -17, -30, 11)

Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare 3 – 1 (22, 15, -22, 20)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1