Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Orice echipă din România ar fi spulberat Naţionala din Feroe”


“Tricolorele” însă s-au chinuit cu o astfel de echipă din a patra lume a handbalului. Fostul  selecţioner al României – recunoscut ca unul dintre oamenii care spune lucrurilor pe nume  – este de părere că e foarte neplăcut pentru handbalul românesc să te conducă Insulele Feroe la pauză într-un joc oficial!?


România şi-a început campania de calificare la Campionatul European din 2020 cu două victorii, însă ”tricolorele” au arătat un joc modest deşi au avut în faţă adversari mult mai slabi.

În prima partidă disputată la Braşov, ”tricolorele” au trecut cu 27 – 24 de Ucraina, după care duminică s-au chinuit în deplasarea din Insulele Feroe.

În prima repriză, o naţională formată din jucătoare amatoare a fost superioară României, iar la pauză, Insulele Feroe a condus cu 12 – 11!

Jocul ”tricolorelor” a fost chinuitor, dar până la urmă, selecţionata pregătită de Tomas Ryde a câştigat şi acest joc cu 25 – 20, însă România nu a convins cu două luni înaintea Campionatului Mondial.

Fostul selecţioner – Gheorghe Tadici – consideră ruşinos faptul că România a fost condusă după prima repriză de o selecţionată precum cea din Insulele Feroe şi este de părere că orice echipă din campionatul românesc ar fi câştigat la scor în faţa Naţionalei din Fero.

”Este neplăcut pentru handbalul românesc să te conducă Insulele Feroe, din lumea a patra a handbalului. Sunt convins că orice echipă din România ar fi spulberat Naţionala din Feroe. Dar este problema antrenorilor de la lot şi chiar nu mă prea interesează”, a spus Gheorghe Tadici pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 ocotombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL