Connect with us

FOTBAL

Juniorii de la AS Chieşd au răpus campioana CS Barcău Nușfalău!


Echipa de juniori A1 de la AS Chieșd a dat lovitura în faţa celei mai titrate grupări din campionat. Cu Paul Onuţan în mare formă, AS Chieşd a provocat Nuşfalăului prima înfrângere după mai bine de un an


Surpriză de proporţii în etapa a V-a la juniori, pe care a furnizat-o AS Chieşd. Deşi s-a duelat cu campioana Sălajului, AS Chieşd a făcut un meci mare şi a provocat prima înfrângere celor de la CS Barcău, după mai bine de un an! Gazdele s-au impus cu 5 – 3, după un joc pe care l-au controlat în totalitate şi în care a ieşit în evidenţă Paul Onuţan, autor a unui hattrick. La fel ca şi seniorii şi juniorii de la AS Chieşd au maxim de puncte după patru jocuri şi continuă să ocupe locul 3, dar tot 12 puncte mai au Dumbrava Gîlgău şi Sportul Şimleu.

Liderul Sportul Şimleu s-a impus în deplasarea de la Cosniciu, însă a avut unele emoţii. Chiar dacă a condus cu 2 – 0, până la pauză, formaţia şimleuană a fost egalată. În partea secundă, Sportul a jucat mai exact şi într-un singur minut a marcat de două ori prin Luigi Pop şi Denis Moga, reuşind să se impună cu 4 – 2.

O victorie şi mai clară a reuşit Dumbrava Gîlgău, în deplasarea de la Someş Odorhei, unde a câştigat cu 5 – 0. Cristian Lupoian a reuşit o triplă, dar în evidenţă a mai ieşit şi Vasile Antal cu o “dublă”.

Victorie clară pentru Rapid Jibou, în deplasarea de la Ileanda, unde jibouanii au marcat de patru ori şi au menţinut propria poartă intactă.

În deplasarea de la Bocşa, Ardealul Crişeni a marcat rapid două goluri şi a condus cu 2 – 0 încă din minutul 7, ca în final, oaspeţii să câştige cu 2 – 1 şi să obţină a doua victorie.

Rezultate, marcatori, clasamentul  și mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 octombrie. 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL