Connect with us

HANDBAL

Raluca Kelemen: “Cred că apărarea noastră a făcut diferenţa în meciul cu Gloria Buzău”


Portarul celor de la HC Zalău a avut din nou o evoluţie remarcabilă şi chiar a marcat un gol în victoria sălăjencelor în faţa echipei din Buzău


Raluca Kelemen a devenit fără doar şi poate una dintre cele mai importante jucătoare de la HC Zalău. Tânăra “portăriţă” are evoluţii bune şi în acest debut de sezon şi la ultimul joc din campionat, cel cu Gloria Buzău, Kelemen a făcut un nou meci mare şi şi-a ajutat echipa să câştige 3 puncte importante.

Mai mult, portăriţa chiar a reuşit să înscrie un gol din poartă în poartă, acest obieci devenind o obişnuinţă pentru Raluca Kelemen.

“A fost un meci important şi aveam mare nevoie de puncte. Este o victorie bună pentru moralul nostru, în urma unui meci disputat. Am luptat şi am reuşit să câştigăm. Echipa din Buzău este o echipă bună cu jucătoare experimentate. Cred că apărarea noastră a făcut diferenţa. Am înscris din nou, dar am făcut-o cu ajutorul colegelor”, a declarat Raluca Kelemen.

Jucătoarele de la Buzău au avut o repriză secundă foarte bună şi deşi la un moment dat, Zalăul a condus chiar şi la cinci goluri diferenţă, buzoiencele s-au apropiat la un singur gol, însă nu au gestionat bine finalul şi HC Zalău s-a impus la trei goluri diferenţă.

“Din păcate pentru noi, meciul s-a încheiat cu bine pentru Zalău. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, am venit pregătite, dar probabil oboseala şi-a spus cuvântul la noi. Mai mult de atât n-am ce să zic, deoarece ne pregătim de meciurile următoare. Cred că puteam gesiona mai bine finalul de meci, mai ales că ne-am apropiat la un singur gol, dar acum asta e”, a declarat Andreea Mărginean, jucătoarea celor de la Gloria Buzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL