Connect with us

MINIFOTBAL

FOTO. Start perfect pentru România la Campioantul Mondial de minifotbal


Reprezenativa noastră a înregistrat două victorii în primele două meciuri de la Campionatul Mondial din Australia şi sâmbătă se duelează cu Liban pentru câştigarea Grupei C


În această perioadă, în Australia are loc Campionatul Mondial de minifotbal, acolo unde participă şi naţionala României. Reprezentativa noastră a fost repartizată în Grupa C, alături de Liban, Ucraina şi Nigeria. Contra selecţionatei nigeriene a fost meciul de debut al tricolorilor.

Cu Stelian Stancu în mare formă, România s-a impus la scor în faţa Nigeriei pe care a învins-o cu un neverosimil 10 – 0. Stancu a marcat nu mai puţin de 4 goluri în acest duel.

Pentru Naţionala noastră a urmat jocul cu Ucraina, unde de asemenea, tricolorii au înregistrat un succes, scor 3 – 1. În această partidă, Mircea Ungur a reuşit golul turneului după ce a înscris cu un lob de la peste 35 de metri.

Să spunem că sâmbătă de la ora 11.00 (ora României) va avea loc şi ultimul joc din faza grupelor pentru România, contra reprezentativei Libanului.  România are 6 puncte, în timp ce Liban a înregistrat 3 puncte. Cu o victorie, tricolorii îşi asigură locul 1 în grupă.


România – Nigeria 10 – 0 

Au marcat: Stelian Stancu (4 goluri), Mircea Popa (2), Răzvan Lopeanu (2), Dragan Paulevici şi Răzvan Radu


România – Ucraina 3 – 1 

Au marcat: Ionut Alecu, Mircea Ungur si Dragan Paulevici


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in MINIFOTBAL