Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Echipa din Buzău are valoare şi va fi dificil”


Managerul de la HC Zalău consideră SCM Gloria Buzău o echipă redutabilă şi o echipă mult mai bine clădită decât Corona Braşov, formaţie ce a învins Zalăul la ultimul joc de pe teren propriu


La ultimul joc de pe teren propriu, HC Zalău a fost învinsă de Corona Braşov, echipa de sub tâmpa reuşind ceea ce nu a putut CSM Bucureşti.

În această etapă, gruparea zălăuană întâlneşte un nou adversar redutabil. Este vorba despre SCM Gloria Buzău. Tadici consideră că echipa adversă este una de calibru şi chiar consideră că formaţia din Buzău este mai bine clădită decât Corona Braşov.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

“Echipa din Buzău are valoare fiindcă are şase campioane naţionale pe care le-a transferat în vară de la Vâlcea. Toate au mers pe salarii mari, ceea ce înseamnă că Gloria Buzău are şi un buget serios, fiindcă nicio jucătoare nu a plecat de la Vâlcea sub 4.000 de euro. Sigur, nu joacă bugetele, însă un buget bun îţi dă posibilitatea să aduci jucătoare de valoare. Suntem conştienţi că va fi dificil cu o echipă de pe locul 3, la fel cum a fost cu Corona Braşov. Aş putea spune că Gloria Buzău are o echipă mai bine clădită decât Corona, dar să vedem cum ne vom putea mobiliza şi noi. Este o oră nepotrivită, dar a fost o înţelegere încă din luna august. Nu aveam de unde să ştiu indirect că joacă Braşovul în cupele europene şi le devansează meciul cu Buzăul şi automat se reprogramează jocul de la Zalău. Practic a fost un lanţ, iar când Federaţia îţi impune nu ai încotro. Nu aveam altă variant, fiindcă cei de la Buzău nu au acceptat să joace în devans jocul cu Corona, doar dacă între jocul de la Zalău  şi cel cu Braşov nu au la dispoziţie minim 3 zile”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi SCM Gloria Buzău va avea loc joi, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL