Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, pentru prima dată în faţa fanilor după 5 luni! PROGRAMUL Cupei Municipiului Zalău


Vicecampioana României organizează Cupa Municipiului Zalău, turneu la care au mai fost invitate SCMU Craiova şi Explorări Baia Mare. În cadrul turneului, Volei Municipal Zalău îşi va prezenta şi lotul pentru noul sezon, înaintea jocului de joi, cu SCMU Craiova


Divizia A1 începe săptămâna viitoare, pe 12 octombrie fiind programată prima etapă, în care Volei Municipal Zalău va juca în deplasare la nou-promovata CSU Vest Timişoara.

Până atunci, vicecampioana României mai are ocazia să se pună la punct în cadrul unor jocuri amicale, pe care le va disputa la Zalău, la Cupa Municipiului, turneu care se va desfăşura de miercuri şi până vineri.

La turneul pe care îl organizează Volei Municipal Zalău mai participă două grupări din Divizia A1, Explorări Baia Mare şi SCMU Craiova, cu care formaţia zălăuană s-a mai duelat şi la turneele precedente. Însă, la competiţia amicală pe care o organizează, Volei Municipal Zalău îşi va forma şi echipa secundă, astfel încât, cei de la Baia Mare şi Craiova să aibă câte trei jocuri disputate, în timp ce Volei Municipal va juca doar două.

Cupa Municipiului va debuta miercuri, de la ora 18.30, cu jocul dintre SCMU Craiova şi Explorări Baia Mare.

Joi, de la ora 16.00 este programată partida dintre Explorări Baia Mare şi Volei Municipal Zalău II, după care de la ora 18.00 va avea loc duelul dintre vicecampioana României şi SCMU Craiova.

Înaintea jocului cu formaţia olteană, Volei Municipal Zalău îşi va prezenta lotul, astfel că în tribune sunt aşteptaţi cât mai mulţi fani pentru a vedea noua echipă a Zalăului, mai ales că în Sala Sporturilor nu a mai avut loc un meci de volei, din luna mai!

Ultimele jocuri de la Cupa Municipiului Zalău vor avea loc vineri, când Volei Municipal va juca cu Explorări Baia Mare, în timp ce echipa a doua va întâlni SCMU Craiova.


Programul Cupei Municipiului Zalău:

Miercuri, ora 18.30: SCMU Craiova – Explorări Baia Mare

Joi, ora 16.00: Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău II Prezentarea oficială a echipei din Zalău

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – SCMU Craiova

Vineri, ora 10.30: Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău  Ora 12.30: SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău II


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1