Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Karateka Darius Goron cucerit medalia cu numărul 100


Sportivul de la CS Dani San Zalău a cucerit medalia de argint la OPEN-ul României la karate shotokan şi a ajuns la o cifră aniversară în ceea ce priveşte numărul de medalii cucerite


La finalul săptămânii trecute, oraşul Petroşani a găzduit OPEN-ul României la karate Shotokan, competiţie la care participă cei mai buni karateka din ţară. Printre participanţi am regăsit şi sportivi din judeţul Sălaj.

O delegaţie formată din trei sportivi de la CS Dani San Zalău a făcut deplasarea la competiţia din judeţul Hunedoara. Este vorba despre Darius Goron, Andrei Chiş şi Samuel Benţa, aceştia fiind însoţiţi de antrenorul Dan Chiş.

Cel mai bun rezultat a fost reuşit de Darius Goron, cel care a reuşit să câştige medalia de argint în proba de kumite la categoria de vârstă cadeţi. Această medalie a fost una aniversară pentru tânărul karateka de la CS Dani San, având în vedere că este cea cu numărul 100.

Andrei Chiş a avut şi el o prestaţie reuşit, fiind la un pas de semifinal, însă, în cele din urmă a ratat accederea în “careul de aşi” fiind învins la Hantei. Samuel Benţa şi-a dorit mult o clasare bună, însă după cum spune chiar antrenorul Dan Chiş, nu întotdeauna iese aşa cum ne dorim.

“Încă un obiectiv atins. Pentru cei trei sportive a fost un test să lupte cu cei mai buni karateka din ţară şi să demonstreze că şi ei se numără printre aceştia”, a spus Dan Chiş.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE