Connect with us

HANDBAL

Ultimă oră: CSM București a rămas fără antrenor!


Cu câteva zile înaintea debutului vicecampioanei României în Liga Campionilor, Tomas Ryde și-a dat demisia, iar din câte se pare motivul ar fi problemele financiare cu care se confruntă CSM


CSM Bucureşti are un început slab de campionat, iar în primele 5 etape a pierdut două meciuri, cu HC Zalău şi cu SCM Rm. Vâlcea.

Vicecampioana României este abia pe locul 5, la 6 puncte în spatele liderului, însă nu este singura problemă cu care se confruntă gruparea din capitală.

Din câte se pare, la CSM sunt şi unele probleme financiare, iar acest lucru l-a determinat pe suedezul Tomas Ryde să renunţe la postul de antrenor după doar cinci etape!

În cursul zilei de joi, tehnicianul şi-a înaintat demisia, cu doar câteva zile înaintea debutului celor de la CSM Bucureşti, în grupele Ligii Campionilor.

Până la numrea unui nou antrenor, CSM Bucureşti va fi condusă de “secundul” Adrian Vasile.

Tomas Ryde este şi selecţionerul României, naţională cu care a câştigat chinuit meciurile din preliminariile Campionatului European, cu Ucraina şi Insulele Fero.

“Tehnicianul suedez al echipei feminine de handbal a anunțat astăzi managementul CSM București că a luat decizia de a încheia raporturile contractuale cu clubul nostru, din motive personale. CSM București îi mulțumește lui Tomas Ryde pentru eforturile și pentru implicarea avute de la începutul sezonului și îi urează mult succes în celelalte proiecte în care este implicat. Poziția de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM București va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află alături de club încă din anul 2014 și care a contribuit la câștigarea Ligii Campionilor în 2016, precum și la toate trofeele naționale obținute în această perioadă”, se arată în comunicatul oficial al clubului CSM Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL